Aktifbebek Şikayet Yönetimi ISO 10002 konuları

XML veren en eski firmalar e-bebek, joker, mothercare ve aktifbebek'tir. Bu firmalar yüzlerce markayı bulundurup satabileceğiniz, hatta ...

10 Şubat 2017 Cuma

2017 Bayimolurmusun Fuarındaki tek bebek firması Activ Baby!

15. Bayim Olur musun Fuarında da tek bebek firması Yine Activ Baby Store!

 12-15 Ekim/October 2017
Bayimolurmusun Fuarındaki tek bebek firması Activ Baby!

3 yorum:

  1. Ev hanımıyım ,3 çocuğum var büyüttüm hepsini.42 yaşındayım doğru dürüst iş bulamayınca kendi işim olsun istedim.Araştırmalarımız sonucu Activ baby ailesiyle tanıştık. İyi ki tanışmışız
    bir bebek mağaza açıp tecrübelerimi diğer ebeveynlerle paylaşmak ve ailelere aynı zamanda bir rehber olmak istiyorum. Bu iş de müşteri potansiyeli olan bi iş.Eşim vardiyalı çalıştığı için onun desteği de olacak kendisi de çok sevdi.Bizim süreç biraz ağır ilerledi.Düşünenlere vakit kaybetmeyin derim.



    YanıtlaSil
  2. Kuzenimle Actıv baby şirket merkezine gidip görüştük,şartlar kafamıza yattı.Hayırlısıyla 90 m2 Mağaza açacağız belki sonrasında daha büyük mağazaya geçeriz.Franchise olarak açmak en sağlıklısı bence.

    YanıtlaSil
  3. İşimden memnunum ama böyle internet üzerinden de satış yapıp ek para kazanabileceğim bir işim olsun istiyorum. Aktif Bebek Xmli hakkında birçok olumlu yorum okudum. Şimdi daha detaylı şekilde de araştırdım.Başka firmalarla da görüştüm.Pek içime sinmedi. Şimdi Aktif Bebek ile görüşme aşamasındayız. Çok dinamik, açık fikirli bir ekip.

    YanıtlaSil