Aktifbebek Şikayet Yönetimi ISO 10002 konuları

XML veren en eski firmalar e-bebek, joker, mothercare ve aktifbebek'tir. Bu firmalar yüzlerce markayı bulundurup satabileceğiniz, hatta ...

4 Ağustos 2018 Cumartesi

Activ Baby Store "Geleceğin Bursa'sı" Nilüfer ilçesinde onaltıncı mağazasını açtı


Activ Baby Store "geleceğin Bursa'sı" Nilüfer ilçesinde onaltıncı mağazasını açtı.

Bursa’nın konut ihtiyacına yönelik bir toplu konut bölgesi olarak dikkat çeken ilçede 8000 çeşit ürün 350 den fazla marka artık Activ Baby Store'la Bursalı anne ve bebeklere daha yakın.
Yeni yapılanan bir bölge olmanın da avantajıyla, kent planlamasından çevresel şartlara kadar her konuda çağdaş standartlara sahip olan Nilüfer, kısa sürede Bursa’nın cazibe merkezi oldu. Bursa’nın nüfus artış hızı en fazla olan yerleşim yeri olan bu güzel ilçemizde Bursalılar tüm dünya markalarının bir arada bulunduğu, içerisinde aynı zamanda bir oyun alanı ve ailelerin dinlenebileceği bir kafeteryası bulunan 'A' kalite bir Activ Baby bebek mağazasına kavuştular.
Marka yetkilileri mağazanın Franchise bir mağaza olduğunu, mağaza açılışlarına devam edeceklerini, hedeflerinin yıl sonuna kadar 30 mağazaya ulaşmak olduğunu belirttiler.



4 yorum:

  1. HANİFE KARABULUT18 Ağustos 2018 10:38

    Geçen gün gördüm burayı baya çeşit vardı civarda böyle bir yer yok hayırlı olsun

    YanıtlaSil
  2. Diğer bebek firmalarınada baktım franchise veren başka bebek firması fazla yok sanırım, yani ben başka bulamadım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. meliha yılmaz11 Mart 2019 18:33

      evet başka yapan yok diye bilyorum bende activ baby bu konuda çok iyi

      Sil
  3. erdem kıraç26 Mart 2019 15:55

    Lise arkadaşımla ortak bir işe girmeyi düşünüyoruz.activ baby nin bayiliğini almak istiyoruz maliyeti ortalama ne kadardır çok büyük meblağlar gerekli mi ?

    YanıtlaSil