Aktifbebek Şikayet Yönetimi ISO 10002 konuları

XML veren en eski firmalar e-bebek, joker, mothercare ve aktifbebek'tir. Bu firmalar yüzlerce markayı bulundurup satabileceğiniz, hatta ...

7 Şubat 2019 Perşembe

Activ Baby Mersin'de!

Artık Mersin caddelerini bebek kokusu sardı. 
Activ Baby Store son mağazasını Mersin'de açtı. 
Franchise bayimiz bu genç girişimci çifte başarılar diliyoruz. 








23 yorum:

  1. Oğlum askerden yeni geldi. Ona iş kurmak istiyorum. Derdim oğlan askerden geldi evlenip barklanacak bir işi olsun. Franchise araştırıyorum. Ben yıllarca bu işlerle uğraştım esnaf olarak fakat bebek ürünü satmadım hiç. Activ Baby diye bir yer ile görüştüm. Gençlerden oluşan akıllı, becerikli bir takım. İşe dair uzun uzun konuştuk. Depolarını da gezdirdiler bize dedikleri gibi 8000 çeşit ürün var gibi. Kararımızı verdik oğlanla. Bu işi kuracak gibiyiz.Hadi hayırlısı. Daha önce bayilik alan varsa onlardanda bişiler duymak isterim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tecrübeli bir esnaf olarak yaşadığım yerleşkede anne bebek mağazasının eksikliği ve yetersizliği beni bebek mağazası işine yatırım yapmama yönlendirdi ve activ baby yi buldum şuan mağaza kurulum aşamasında henüz 10 gün oldu nerdeyse mağaza satış yapıcak durumda genç ekip olmak böyle bir şey sanırım umarım hep böyle olur.Size de şimdiden hayırlısı olsun.

      Sil
    2. Benim ilk franchise deneyimim olucak. benim mağazam 2 katlı toplam 300m2 akşam ürünleri seçmek için istanbula gidicem. Benim bulunduğum yerde mustela ürünleri çok ilgi görüyor bu tarz ürünlere mağazamda ağırlık vereceğim. şimdiye kadar herşey planladığımız gibi gitti. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

      Sil
  2. canan akyüz8 Mart 2019 11:44

    ev hanımıyım eşimle bir bayilik açmak istiyorum.eşimin aynı zamanda ayakkabı üzerine bir dükkanı var onu işletiyor.Kayseri de oturuyoruz.
    Franchiselık için şartlarınız nelerdir ? ne kadar bir bütçe
    ayırmamız gerekli ? geri dönüş yapılırsa sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kayseri de yok diye biliyorum eskişehirde ki mağazalarına gitmiştim fazlasıyla güler yüzlü ve ilgililer.

      Sil
    2. Merhaba, bizimle aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.
      İyi günler
      www.activbaby.com

      Sil
  3. özlem güney12 Mart 2019 12:39

    lise arkadaşımla ortak bir dükkan açmak istiyoruz activ baby franchise için dükkan büyüklüğüne bir önem veriyor mu şube açmış arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. en az 70m2 mağaza şartı var umarım yardımcı olabilmişimdir.

      Sil
  4. Yeni mezun oldum ama iş bulamıyorum Franchise düşünüyorum risk oranı nedir bu konuyla ilgili deneyimi olan varsa benimle paylaşabilir mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üniversiteden yeni mezun bir işsizken emekli babamın birikmişiyle bir franchise almaya karar verdim tercihim anne bebek sektörü oldu ve activ baby ile tanıştım sözleşme aşamasındayız iyi ki de tanışmışım.Size de tavsiye ederim.

      Sil
  5. yağız kara18 Mart 2019 18:26

    Gıda sektöründe dükkanım var.Yeni bir dükkan açmak istiyorum bunu franchise olarak yapmak istiyorum bu sefer. ama endişelerim var. fikirlerini paylaşabilecek arkadaş var mı

    YanıtlaSil
  6. mustafa kılıç19 Mart 2019 12:16

    activ babynin ürün yelpazesi çok geniş diye duydum xml de veriyorlarmış bence harika

    YanıtlaSil
  7. ibrahim acar21 Mart 2019 16:30

    Yazılım mühendisi bir arkadaşım var kendisi xml gibi sistemlere oldukça hakim birlikte girmeyi düşündük bu işe ve aktif bebekle sanal bayilik için anlaştık oldukça da memnun kaldık.Bu tarz bir iş yapmak isteyen arkadaşlara öneririm.

    YanıtlaSil
  8. Ayakkabı üzerine bir dükkanımız vardı ama çok tutunamadık anne bebek malzemeleri her zaman ihtiyaç olduğu için activ baby den bayilik almayı düşünüyoruz yapan arkadaşlar var mı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Riski olmayan bir sektörde yatırım yapmayı düşünürken activ baby ile tanıştım ve bir senedir bayileriyim gerçekten doğru bir tercih ve karlı yatırım iyi ki bayileri olmuşum.Umarım sizde bayileri olursunuz.

      Sil
  9. Ferhat Oğuz28 Mart 2019 11:59

    Anne-bebek ürünleri satmak mantıklı çünkü hiç eskimeyecek bir sektör.Ancak şu devirde riskli mi olur bilemedim.Endişelerim var.Activ baby ile daha önce franchise için görüşen arkadaşlar varsa buraya yazabilirler mİ ? Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aktif bebek internet üzerinden de bayilik veriyor bildiğim kadarıyla bir arkadaşım görüşmüştü xml için anlaştılar mı bilmiyorum ama genel anlamıyla görüşmeden memnun kaldığını söylemişti.

      Sil
    2. Tabiki her işte olduğu gibi riskleri vardır ama genel olarak istekli ve başarılı olduğunuz zaman riskler çok az oluyor. biz kendimiz telefon ile bilgi aldık, yaklaşımları olumluydu ilk fırsatta gidip yerlerini görücez, bence en doğru yöntem bu, yüzyüze görüşerek aklınızdaki her soruyu sorun bence. iyi şanslar

      Sil
  10. Kızım yeni mezun oldu ve iş bulmakta zorlanıyor.Bende kendi işinin patronu olmasını istiyorum.Bir dükkan açmak istedik ancak franchise veren çok az firma var.Anne-Bebek ürünleri satmak mantıklı geldi.Activ Baby ile görüşmeyi düşünüyoruz ne kadar sürede dükkan satışa hazır hale gelir onu merak ettik. Bilen birileri varsa buradan yazarlarsa çok seviniriz.Teşekkürler

    YanıtlaSil
  11. Activ babyi internette biraz araştırdım genelde hakkında yazılan şeyler güzel ve olumlu sonrasında bayilik için bir ön görüşme yaptık ve o da güzel geçti umarım olumlu olur.

    YanıtlaSil
  12. Activ Babynin Ankara da bayisi var bildiğim kadarıyla 2.bayi olayına sıcak bakıyorlar mı bilginiz var mı arkadaşlar ?

    YanıtlaSil
  13. bayi açmak çok uzun bir süreç mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir öğretmen olarak görevimden istifa etmeyi düşünüyorum activ baby den franchise aldım ve mağazam kurulum aşamasında 15 gün içinde genel merkez dekorasyon ve ürün sevkini tamamladı, canla başla gece yarılarına kadar çalıştılar inşallah satışlarımızda iyi olur.

      Sil