Aktifbebek Şikayet Yönetimi ISO 10002 konuları

XML veren en eski firmalar e-bebek, joker, mothercare ve aktifbebek'tir. Bu firmalar yüzlerce markayı bulundurup satabileceğiniz, hatta ...

21 Eylül 2019 Cumartesi

Activ Baby Store Gürcistan'da ilk yurt dışı mağazasını açtı!

Activ Baby Store artık Gürcistan'da hizmetinizde!




12 yorum:

  1. Oğlum yeni üniversiteden mezun oldu ve çalışma sektöründe iş bulamadığı için yer açarak yatırım yapmak istiyorduk. İnternetten Activ baby gördük ve ön görüşme yaparak bize uygun olduğunu anladık daha sonra detayları konuşmak için bizi kendi yerlerine davet ettiler ve detaylı bir şekilde her şeyi konuşunca bize uygun olduğunu anladık ve şuanda mağazayı açmak için çalışmalara başladık her şey çok güzel gidiyor hadi bakalım hayırlısı.

    YanıtlaSil
  2. Medipol Üniversitesinde sağlık yönetimi bölümde okuyorum. Aynı zamanda da okul parasını çıkarmak için internet sitem üzerinden araba aksesuar ürünleri satıyorum. Ve yeni bir sektöre atılıp farklı ürünler satmak istediğim için en mantıklı aklıma gelen bebek ürünleri oldu çünkü asla bitecek bir sektör değil sonrasında internetten araştırırken Activ baby gördüm sonrasında uzmanlarla detaylı bir şekilde görüştük sanal bayilikte anlaştık ve yakın bir zamanda internet sitem üzerinden ürünleri satmaya başlıycam daha önce bu firmayla çalışan kişiler varsa bana yorumlarını bırakırlarsa çok sevinirim.

    YanıtlaSil
  3. 13 senedir özel bir bankada çalışıyorum bu sektörde istediğim yerlere bir türlü gelemedim bende internetten satış yapıp ek gelir etmek istiyorum eğer bu işi tutturursam belki bankadan istifa edip sadece bu işi de yapabilirim diye düşünürken Activ baby ‘e rastladım. Sonrasında firmayı aradım ve xml sanal bayilik hakkında bilgi aldım ve baya mantıklı geldi ertesi gün merkezlerine gittim her şey yolunda gitti anlaştık şuan internet sitemi kurulum aşamasında sanırım birkaç güne biter sonra ürünleri satmaya başlıycam bana şans dileyin.

    YanıtlaSil
  4. Öğretmenim ve 3 yıldır emekliyim ve çocuklarımın yardımıyla bir mağaza açma kararı aldık daha sonrasında internetten bebek ürünleri üzerine mağaza açmaya karar verdik ve Nevşehir de bebek mağazası az olduğu için bu sektörde açmaya karar verdik sonrasında internet üzerinden Activ baby i gördük ve aradık ön görüşme yapıldı sonrasında bizi İstanbul’a firmalarına davet ettiler geldiğimizde bize depolarını gösterdiler ve sonrasında detaylar konuşuldu ve bize uygun bir iş olduğunu anladık şu anda mağazamızın hazırlıkları başladı fikirleriniz varsa mağazanın dekoru ile ilgili yazarsanız sevinirim.

    YanıtlaSil
  5. İş ortağımla birlikte yeni bir sektöre atılmaya karar vermiştik ve internet üzerinden franchise veren bebek ürünleri firmalarını araştırırken Activ Baby gördük ve sonrasında aradık onlarda bizi görüşmeye davet ettiler firmalarına gidip görüşme sağlandıktan sonra bütün görüşmeler olumlu geçtiği için mağaza aramaya başladık şuan güzel bir mağaza bulma aşamasındayız şans dileyin hemen mağaza bulalım ve bu güzel sektörde işe başlayalım.

    YanıtlaSil
  6. 8 senedir emekliyim ve aynı zamanda çalışıyorum. Belli bir birikimim var nasıl yatırım yapsam diye düşünürken yaşadığım yerde bebek mağazasının az olmasından dolayı bu işe girmek istedim. Üstelik yeni doğan torunum ve yaptığımız masraflarda gösterdi ki bebek ürünleri çok satıyor ve çok gerekli . bir tanıdık vasıtasıyla activ babay ile tanıştım. Firmayı aradım bana çok yardımcı oldular süreç kolay ve güzel ilerledi. Görüşmek için firmalarını ziyaret ettim. Çok büyük bir depoları ve çok çeşitli ürünleri var. Satış müdürleri aklımdaki bütün soru işaretlerini yok etti. Şu anda anlaşma aşamasındayız bakalım ilerleyen süreçlerde neler olacak.

    YanıtlaSil
  7. 2 senelik medyayla ilgili bir bölüm bitirdim internetten satış konusunda da birkaç iş yaptım şimdi de activ baby i keşfettim ve xml düşünüyorum yapan varsa deneyimlerini aktarabilir mi ya da benimle iletişime geçebilir mi şimdiden çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  8. Tekstil mağazam var eşim de yeni doğum yaptı ve fark ettik ki bulunduğumuz yerde bebek ürünleri satan yer sayısı çok yetersiz ve bu işe girmeye karar verdik. Belli bir birikimimizde var. İnternetten yaptığım araştırmalar ve eşe dosta sorduktan sonra activ babyi bulduk ama aklımızda soru işaretleri var. Bilgi verebilirseniz çok mutlu oluruz

    YanıtlaSil
  9. Uzun seneler mağazada satış danışmanı olarak çalıştım ve çok yoruldum kendi işimi yapmak istiyordum activ baby ile görüştükten sonra bebek ürünleri satmaya karar verdim eşimin de desteği ile bayi açmayı düşünüyoruz. Görüşmelerimiz devam ediyor ALLAH nasip ederse başlayacağız

    YanıtlaSil
  10. 10 senelik bankacıyım eşimle birlikte başka bir iş yapmaya daha karar verdik. İnternetten baktık biraz activ baby ile tanıştık. Xml görüşmelerine başladık ön görüşme de bile sıcak tavırlarıyla bizi hoş karşıladılar görüşmelerimiz devam ediyor hala xml konusunda daha önce çalışan arkadaşlar bilgi verirse çok mutlu oluruz .

    YanıtlaSil
  11. Uzun zamandır instagramdan kendi yaptığım dantel, havlu kenarı, lif satışını gerçekleştiriyordum belli bir çevre yaptıktan sonra işi daha profesyonelce yapmak istedim ve xml araştırması yaptım. Karşıma activ baby çıktı görüşmelerimiz devam ediyor

    YanıtlaSil
  12. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil