Aktifbebek Şikayet Yönetimi ISO 10002 konuları

XML veren en eski firmalar e-bebek, joker, mothercare ve aktifbebek'tir. Bu firmalar yüzlerce markayı bulundurup satabileceğiniz, hatta ...

13 Nisan 2020 Pazartesi

Evde yapılacak en iyi iş: Internetten bebek ürünleri satışı XML Dropship Sanal Bayilik



7 yorum:

  1. 35 yaşında evli çocuklu bir kadınım.Son yılllarda ülkemizde ve dünyada e ticaret çok büyüdü ve kar marjları yükseldi.Eşimle beraber bir işletme sahibi olmak istiyoruz ama bunu çağa uygun şekilde yapmak istedik. Xml firmalarını araştırmaya başladık ve aktif bebek en iyi Xml altyapı ve ürün çeşitliliğini sağlayan firmaydı. Kendileriyle görüşmelerimiz sözleşme aşamasına yaklaştı.Son derece ilgili ve nazikler. Aklınıza takılan her konuda muhattap bulabiliyorsunuz. Evden ve internetten çalışmanın nerdeyse zorunlu hale geldiği bu günlerde en mantıklı ve karlı iş kolu olabilir.Herkese tavsiye ederim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bildirim gelmediği için şuan görüyorum yorumunuzu.1 yıllık bir sözleşme yaptık.2021 Nisanda süresi dolunca 4 yıllık diğer pakete geçtik.Keşke daha önceden 4 yıllık yapsaydık diye pişmanda olduk biraz.Neyse hayırlısı belki buymuş.

      Sil
  2. Önceden de online satış tecrübesi olan bir kişi olarak diğer firmalardan daha çok uyumlu, karlı ve iyi olduklarını rahatlıkla söyleyebilirim. Xml aldıktan hemen sonra satışlara başladım ve kara geçtim. Ürün gruplarını ve çeşitliliğini anlatamam zaten her ürünü bulabiliyorsunuz. Hiç düşünmeden gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  3. Benimde bir işe ihtiyqcim.var evden yapabileceğim

    YanıtlaSil
  4. Nasıl olacak bilgi verir misiniz

    YanıtlaSil
  5. Ben Azerbaycandan Türkiyeye okumak için geldim.Yeni doğan yeğenim için bebek ürünleri araştırmaya başladım.Aktif bebekle ilk tanıştığımda sadece müşterileriydim.Sonra ülkemde bu işin ticaretini yapmak istedim.Sanal bayileri olub satışa başladım..Kargolamayıda kendileri yaptıkları için zamandan tasarruf sağlıyorsunuz.Hem okuyub hem çalışma ihtiyacı duyanlar için güzel bir fırsat.

    YanıtlaSil